Fijnkost Westerpark is een eetcafé aan het Van Limburg Stirumplein. Bij ons kan je kiezen uit meerdere kleine gerechten die samen een maaltijd vormen, zodat je een tafel vol smaakcombinaties krijgt. Ook serveren we een aantal gerechten op groter formaat, zo is er voor iedereen iets te kiezen.

Of het nou worst is of ravioli, kroketten, ijs, mayonaise of paté, nagenoeg alles maken we zelf. Gebruikmakend van ingrediënten die op dat moment in het seizoen zijn. Omdat wij het leuk vinden, en zodat jullie kunnen genieten van goed, echt en eerlijk eten.

 

Elke dag zijn we geopend vanaf 16:00 uur.

Tevens beschikken we over een extra ruimte, onze Woonkamer, die ook buiten onze standaard openingstijden te reserveren is.

 

Van Limburg Stirumplein 18-20
1051 BE Amsterdam

06 19954036

westerpark@fijnkost.nl

 

Evenementen

maandag 7 oktober – Wijnpubquiz

zondag 13 oktober – Kinderbios

zaterdag 2 november – Mucha pa Mucha-fundraising dinner

zondag 3 november – Bokbierdag

donderdag 14 november – Kaas- en wijnproeverij

zondag 17 november – Kinderbios

donderdag 28 november – Bier- en spijsavond

dinsdag 24 december – Kerstavond-diner

 

 

 

De Woonkamer

Op zoek naar een plek in Amsterdam om je verjaardag te vieren? Met kantoor te vergaderen? Private dining met ruim twintig personen? Of gewoon zin om op het leven te proosten met 50 vrienden? Dat alles is mogelijk in onze Woonkamer. 

Fijnkost Westerpark beschikt over een aparte ruimte, de Woonkamer, die zeer divers in te zetten is. Er staat een lange tafel die uitermate geschikt is om met twintig personen comfortabel aan te zitten voor een heerlijk en knus privé diner. Deze tafel kan echter net zo makkelijk opzij gezet worden, of indien nodig, volledig gedemonteerd worden, zodat er een ruimte ontstaat om met maximaal 50 personen te kunnen borrelen. Er is een tap en een naar keus gevulde koelkast aanwezig om jezelf de gehele avond te kunnen voorzien van drinken. Tevens heeft onze Woonkamer een buitendeur, zodat je direct toegang hebt tot het terras. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06 19954036 of westerpark@fijnkost.nl