Fijnkost Westerpark is een eetcafé aan het Van Limburg Stirumplein. Bij ons kan je kiezen uit meerdere kleine gerechten die samen een maaltijd vormen, zodat je een tafel vol smaakcombinaties krijgt.

Of het nou worst is of ravioli, kroketten, ijs, mayonaise of paté, nagenoeg alles maken we zelf. Gebruikmakend van ingrediënten die op dat moment in het seizoen zijn. Omdat wij het leuk vinden, en zodat jullie kunnen genieten van goed, echt en eerlijk eten.

 

Woensdag t/m zondag geopend vanaf 16:00 uur.

Reserveren t/m vier personen kan online via de widget op onze website.

Voor specifieke vragen of wensen zijn we ook bereikbaar op het nummer 06 19954036

 

Tevens beschikken we over een extra ruimte, onze Woonkamer, die ook buiten onze standaard openingstijden te reserveren is.

 

Van Limburg Stirumplein 18-20

1051 BE Amsterdam

06 19954036

westerpark@fijnkost.nl

 

 

 

 

De Woonkamer

Op zoek naar een plek in Amsterdam om je verjaardag te vieren? Met kantoor te vergaderen? Private dining met een grote groep? Of gewoon zin om op het leven te proosten met al je vrienden? Dat alles is mogelijk in onze Woonkamer. 

Fijnkost Westerpark beschikt over een aparte ruimte, de Woonkamer, die zeer divers in te zetten is. Er staat een lange tafel die uitermate geschikt is om met een grote groep comfortabel aan te zitten voor een heerlijk en knus privé diner. Deze tafel kan echter net zo makkelijk opzij gezet worden zodat er een ruimte ontstaat om met veel mensen te kunnen borrelen. Er is een tap en een naar keus gevulde koelkast aanwezig om jezelf de gehele avond te kunnen voorzien van drinken. Tevens heeft onze Woonkamer een buitendeur, zodat je direct toegang hebt tot het terras. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06 19954036 of westerpark@fijnkost.nl