Fijnkost Westerpark is een ruim en licht café restaurant aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam met voor de deur een heerlijk gelegen terras.

Wij serveren eten en drinken in een ontspannen en huiselijke sfeer voor een eerlijke prijs.

Ons restaurant bestaat uit drie verschillende ruimtes, waardoor iedereen op veilige afstand van elkaar kan dineren. Ook is het mogelijk om op rustige dagen een ruimte helemaal voor uw gezelschap te reserveren.

Of het nou worst is of ravioli, kroketten, ijs, mayonaise of paté, nagenoeg alles maken we zelf. Gebruikmakend van ingrediënten die op dat moment in het seizoen zijn. Omdat wij het leuk vinden, en zodat jullie kunnen genieten van goed, echt en eerlijk eten.

Onze kaart bestaat uit gerechten die zich niet laten typeren als voor of hoofd. De gerechten zijn compleet, goed te delen en geschikt voor borrel en diner. Meerdere gerechten vormen een maaltijd, zodat je een tafel vol Ook hebben we een uitgebreide wijnkaart met zowel klassieke wijnen als natuurwijnen. We zijn constant op zoek naar de lekkerste wijnen uit Europa die we kunnen aanbieden tegen een aangename prijs. smaakcombinaties krijgt.

 

Ook hebben we een uitgebreide wijnkaart met zowel klassieke wijnen als natuurwijnen. We zijn constant op zoek naar de lekkerste wijnen uit Europa die we kunnen aanbieden tegen een aangename prijs.

Klik hier voor onze Wijnkaart

 

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 16:00 uur zijn we open voor koffie, borrel en diner.

Reserveren t/m vier personen kan online via de widget op onze website.

Voor grotere groepen of specifieke wensen zijn we bereikbaar op het nummer 06 19954036

 

Tevens beschikken we over een extra ruimte, onze Woonkamer, die (ook buiten onze standaard openingstijden) te reserveren is voor grotere groepen.

 

De Woonkamer

Op zoek naar een plek in Amsterdam om je verjaardag te vieren? Met kantoor te vergaderen? Private dining met een grote groep? Of gewoon zin om op het leven te proosten met al je vrienden? Dat alles is mogelijk in onze Woonkamer. 

Fijnkost Westerpark beschikt over een aparte ruimte, de Woonkamer, die zeer divers in te zetten is. Er staat een lange tafel die uitermate geschikt is om met een grote groep comfortabel aan te zitten voor een heerlijk en knus privé diner. Deze tafel kan echter net zo makkelijk opzij gezet worden zodat er een ruimte ontstaat om met veel mensen te kunnen borrelen. Er is een tap en een naar keus gevulde koelkast aanwezig om jezelf de gehele avond te kunnen voorzien van drinken. Tevens heeft onze Woonkamer een buitendeur, zodat je direct toegang hebt tot het terras. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06 19954036 of westerpark@fijnkost.nl

 

 

Foto’s

Openingstijden van onze locatie aan het Westerpark:
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 16:00 uur.

Van Limburg Stirumplein 18
1051 BE Amsterdam
06 19954036
westerpark@fijnkost.nl